Sará-soppi yleiskuva sisätiloista.
Sará-soppi yleiskuva sisätiloista.
Sará-logo.

Design- ja tarvikesoppi Sará

DESIGN- JA TARVIKESOPPI SARÁ on neljän kädentaitajanaisen yhteinen myymälä Laukaan keskustassa, Kädenjälki-myymälän yhteydessä. Kädenjälki on jo yli parinkymmenen vuoden ajan esitellyt laukaalaisten tekijöiden laajaa tuotantoa ja nyt Sará-soppi on osana tätä osaavaa yhteisöä.

Sará-Sopista löytyy laukaalaisten Joudukkaan, Tarkkatikin ja Design Sirkun tuotteita ja konnevetisen Sisustus- ja käsityöliike Hilma ja Onnin vähittäismyyntipiste. Tuotevalikoimasta löytyy mm. laadukkaita vaatteita, sisustustuotteita, käyttötekstiilejä ja koruja sekä laaja kattaus erilaisia neulelankoja ja käsityötarvikkeita.

Laukaa

Joudukas kunnioittaa kädentaitajana perinteitä, mistä tuotteiden aiheet useimmiten kumpuavatkin luontoaiheiden ohella. Itsensä haastaminen ja ongelmanratkaisu antavat tuotteistamiseen potkua ja moninaisten tekniikoiden valikoima soveltuu yllättäviinkin materiaaleihin. Tuotevalikoima sisältää pienlahja- ja sisustustuotteita sekä keittiö- ja saunapyyhkeitä.

Laukaa

AIDOSTI KOTIMAINEN – Tarkkatikki on vastuullinen ja täysin kotimainen brändi Keski-Suomesta. Kaikki tuotteet on tehty Suomessa ja valmistettu kauniista, vahvoista, suomalaisista kuoseista. Valikoimassa on mm. vaatteita, laukkuja, keittiöpyyhkeitä, tiskirättejä ja tarjoiluastioita. Kaikki kuviolliset kankaat painetaan Suomessa. Tuotteelle on myönnetty suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-merkki.

Laukaa

Design Sirkun valmistaa päätuotteinaan hyväntuulisia koruja suomalaisesta lampaanvillasta. Koruihin yhdistyy usein klassisen kauniit puuhelmet. Näistä luonnon­materiaaleista muotoutuu käsityönä neulalla huovuttaen mm. ilkikurisia krokotiili­rintakoruja, pulskia päkäkorviksia tai hauskoja villalintusormuksia. Huovutusvillojen värimaailma on runsas ja kirkkaat värit tuovat iloa pukeutumiseen. Huopakorut sopivat arkeen ja juhlaan, kesään ja talveen.

Lisäksi valikoimaan kuuluu mekkoja pienille ja isoille, käsinpainettuja keittiötekstiilejä, maalattuja kortteja sekä virkattuja ja neulottuja tuotteita.

Sisustus- ja käsityö­liike Hilma ja Onni

Konnevesi / Laukaa

Hilma ja Onni on konnevetinen yhden naisen yritys, jonka kivijalkapuoti sijaitsee Konne­vedellä. Laukaan sivupisteestä Sará-sopista löytyy lankoja laidasta laitaan sekä käsityö­tarvikkeita. Lanka­valikoimassa merkkeinä ovat mm. Drops, Alize, Regia, Kaupunkilanka jne. Lisäksi myynnissä on virkkuukoukkuja ja neulepuikkoja sekä makramee­lankoja ja ontelokuteita. Lankavalikoima muuntuu kysynnän ja vuodenaikojen mukaan.

Verkkokauppa on avoinna ympäri vuorokauden ja verkko­kauppa­ostokset voi noutaa myös Sará-sopista.